Gå til hovedindholdet

Velgørenhedsmiddag

Miljø- og Fødevareministeriet, Stop Spild af Mad og Dansk Folkehjælp afholdt den 23. november 2016 en velgørenhedsmiddag i Børssalen. Formålet var at sætte fokus på madspild og støtte danske familier, der har behov for ekstra hjælp i julen.

D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie deltog i Miljø- og Fødevareministeriets, Stop Spild af Mads og Dansk Folkehjælps velgørenhedsmiddag.

Det Danske Kokkelandshold, som lige harvde vundet guld ved OL, stod for menuen. Michael Carøe var konferencier, og under middagen var der underholdning af blandt andet Danmarks nye musikalske stjerneskud Karl William, der netop havde vundet P3 Guld, samt auktion og indlæg om madspild. 

Fakta:
I Danmark bliver der hvert år kasseret 700.000 tons mad, som kunne være spist.  Madspild betyder, at vi mister penge og gode fødevarer, men det betyder også, at det forbrug af vand, energi, gødning, sprøjtemidler, foder, medicin m.m., som er gået til at producere maden, er spildt. 

Kontakt

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Miljø- og Fødevareministeriets presseafdeling, Steen Jensen, steje@mfvm.dk og tlf. 93 59 70 71.

Opdateret 12. januar 2017

MENU