Gå til hovedindholdet

300 mennesker mødes til sammenskudsgilde på Israels Plads

300 mennesker mødes til fællesspisning på Israels Plads sammen med miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen den 23. august. Sammenskudsgildet sætter fokus på fødevarediversitet op til fødevaretopmødet World Food Summit – Better Food for More People.

Publiceret 14. august 2017

Kulinarisk diversitet bliver omdrejningspunktet den 23. august, når 300 mennesker mødes med deres hjemmelavede retter til fællesspisning Food Diversity Potluck – sammenskudsgilde – på Israels Plads. Sammenskudsgildet er arrangeret af Miljø- og Fødevareministeriet, ”Send Flere Krydderier”, Madkulturen og Hanemanns Køkken.

De 300 gæster med forskellige nationaliteter og baggrunde samles ved langborde til sammenskudsgildet. Alle gæster medbringer en ret, som de får mulighed for at introducere og dele med de øvrige gæster ved bordet. Ved hvert bord vil der være en vært, som byder velkommen og indleder en snak om kulinarisk diversitet.

Arrangementet får deltagelse af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, som også vil medbringe en hjemmelavet ret.

Sammenskudsgildet er en del af fødevaretopmødet World Food Summit – Better Food for More People, der samler politikere, virksomhedsledere og gastronomer fra hele verden i København den 24.- 25. august.

- Kulinarisk mangfoldighed er et af fire temaer på topmødet. Måltidet kan nemt blive trængt i en travl hverdag. Med Food Diversity Potluck dannes et hverdagsfællesskab, som giver rum til dialog og diversitet, siger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Send Flere Krydderier står for organisering og den praktiske gennemførelse af projektet i partnerskab med Madkulturen og Hahnemanns køkken.

Billetter til sammenskudsgildet er tilgængelige her.


Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Ming Ou Lü, tlf: +45 2077 0459, minol@mfvm.dk
Kontorchef Marie Louise Flach de Neergaard, +45 6198 8414, e-mail: mlfn@mfvm.dk


MENU