Gå til hovedindholdet

Danmark bliver fødevarepartnerland med Indien

Danmark bliver partnerland med Indien på den indiske fødevarekonference World Food India 2017. Dansk fødevaredelegation tager til Indien i november.

Publiceret 25. august 2017

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har indgået en aftale med den indiske fødevareindustriminister Harsimrat Kaur Badal om, at Danmark bliver partnerland på den indiske fødekonference World Food India 2017. 

Aftalen blev indgået under det danske fødevaretopmøde World Food Summit – Better Food for More People, der afholdes i København den 24. og 25. august.

- Jeg er utrolig glad for, at Danmark er blevet partnerland på World Food India 2017. Det skaber en unik mulighed for at knytte danske fødevarevirksomheder tættere på det hastigt voksende indiske marked på mere end en milliard mennesker, siger Esben Lunde Larsen.

- Derfor er der nu mulighed for, at en større dansk fødevaredelegation tager til den indiske fødevarekonference i november 2017. Miljø- og Fødevareministeriet og jeg selv bakker stærkt op omkring dansk deltagelse, da det er en god mulighed for danske virksomheder, siger Esben Lunde Larsen.

Den indiske fødevarekonference finder sted fra den 3.-5. november i den indiske hovedstad New Delhi. 

Yderligere oplysninger:

Pressesekretær Ming Ou Lü, minol@mfvm.dk, +45 2077 0459    


MENU