Gå til hovedindholdet

H.K.H. Prinsesse Marie og miljø- og fødevareministeren trækker i forklæderne på Folkemødet 2018

Fredag den 15. juni kl. 10.45 indtager H.K.H. Prinsesse Marie og miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen Mad og Meninger-scenen på Kampeløkke Havn i Allinge.

Publiceret 7. juni 2018

Kan man spise rødderne fra en porre? Og giver det overhovedet mening at gemme alle de små rester efter aftensmaden, som de fleste ender med at hælde i skraldespanden?

Det kan man få svar på, når H.K.H. Prinsesse Marie og miljø- og fødevareministeren går på scenen i Mad og Meninger-teltet med plads til 200 mennesker på Kampeløkke Havn.

Under overskriften "Fra Madspild til Michelin" vil de sammen med kokken Jesper Vollmer tømme en typisk skraldepose og lave mad af de rester, som de fleste danskere smider i skraldespanden. Undervejs vil Hendes Kongelige Højhed og ministeren dele ud af egne tips til, hvordan de selv undgår madspild derhjemme.

Moderator Annette Heick styrer hele seancen og inddrager publikum i en fælles samtale om, hvordan vi kan få flere madrester til at ende på tallerkenen frem for i skraldespanden.

 

Arrangement: Fra Madspild til Michelin

Tid: Fredag den 15. juni kl. 10.45

Sted: Mad og Meninger-teltet, Kampeløkke havn i Allinge, Bornholm.

 

Tilmelding for pressen:

Pressen er meget velkommen til at dække arrangementet, men kun efter forudgående akkreditering. Send en mail om tilmelding til kommunikationschef Mette Thorn senest den 13. juni 2018 e-mail: mthor@mfvm.dk

 

Yderligere oplysninger:

Kommunikationschef Mette Thorn, Miljø- og Fødevareministeriet, tlf. 25 61 71 70, e-mail: mthor@mfvm.dk


MENU