Gå til hovedindholdet

Kom med forslag til den nationale plasthandlingsplan

Har du et forslag til, hvordan vi bliver bedre til at genanvende plast eller undgå, at det ender i naturen som affald, så vil Esben Lunde Larsen gerne høre fra dig.

Publiceret 10. februar 2018

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen vil gerne høre borgernes svar på, hvad den kommende nationale plasthandlingsplan skal indeholde.

Nu er det muligt for danskerne at komme med gode bud på, hvilke områder den kommende handlingsplan skal se på. Det skal styrke indsatsen mod de miljømæssige udfordringer forbundet med plast. Buddene kan sendes ind på høringsportalen: www.mfvm.dk/miljoe/den-nationale-plasthandlingsplan


- Jeg håber, at vi får rigtig mange gode bud fra danskerne om, hvordan vi i fællesskab kan løse miljøudfordringen fra plast og blive bedre til at genanvende endnu mere plast, siger Esben Lunde Larsen.

- Hvis der er nogle derude, som brænder inde med gode idéer til hvordan vi løfter denne dagsorden, vil mit ministerium og jeg meget gerne høre fra dig. Plast er noget vi alle er i daglig kontakt med, og derfor er det vigtigt at få gode forslag fra både borgere, virksomheder, foreninger og andre, der kan bidrage til arbejdet med plasthandlingsplanen.

Buddene vil blive vurderet og indgå i et katalog, som bliver brugt til inspiration i arbejdet med den kommende plasthandlingsplan.

 

Send dit bidrag ved at udfylde formularen på hjemmesiden senest d. 28. februar 2018.


Yderligere oplysninger:

Ming Ou Lü, pressesekretær Miljø- og Fødevareministeriet, e-mail: minol@mfvm.dk, tlf.: 2077 0459 


MENU